25 oktober - 3 november 2019, Tour & Taxis, Brussel

Graffitimuur

Graffitimuur

Bouw verticaal en veilig op onze populaire blokjes-graffitimuur! Op de muur vol studs kan je naar believen je eigen ontwerpen bouwen. We hebben massa’s blokjes voor jou. Of het nu je naam of je favoriete speler is: maak er iets kleurrijks en iets groots van!

Force Sci-Fi-zone

Voel de kracht

Bereid je voor op een ervaring buiten deze wereld en ga de galactische toer op tijdens een reis door een sciencefiction-avontuur gebouwd uit blokjes.

De fans kunnen in de verschillende zones praktische ervaring opdoen. Je neemt deel aan games en uitdagingen met blokjes, en je bouwt ook je eigen intergalactisch ruimteschip. Iets wat jong en oud zal aanspreken.

Lego toren

Lego toren

Kom helpen om het dak van Tour & Taxis te bereiken: neem deel aan de bouw van een toren

3D Vlinders

3D Vlinders

Er worden spelletjes georganiseerd voor kinderen om hen te laten kennismaken met augmented reality door middel van interactieve kleurboeken, waarna ze hun kunstwerkjes vleugels te zien krijgen dankzij 3D software

Mozaïekbouwer

Build The Bigger Picture

Dit kan enkel gebouwd worden als we allemaal samenwerken. Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Neem een bouwplaat en een gekleurde instructiefiche en creëert een vierkant van een gigantische mozaïek met gekleurde 2×2-blokjes. Kom in de loop van de dag zeker nog eens langs om de vorderingen te bekijken!

Minecraft

Ga mee met Steve op blokjesavontuur

Bouw en speel in het Minecraft-universum op BRICKLIVE.

Dompel je onder in een fascinerende ervaring en bouw je eigen Minecraft-creatie. Op BRICKLIVE kan je genieten van je eigen minecraft-avontuur in 3D. Laat je volledig gaan met de speciale blokjes en bouw erop los. De wereld wacht op jouw visie. Sluit je voor een fascinerende en unieke minecraft-ervaring aan bij andere fans op BRICKLIVE in oktober.

Springkastelenzone

Springkastelenzone

Racehellingen

Zoef de hellingen af

Ontwerp de snelste wagen die je maar kan en laat hem van de helling naar de overwinning rijden op BRICKLIVE.

Voel de fascinatie van de race op BRICKLIVE Brussel in de altijd populaire racezone. Met de talloze blokjes kan je je eigen droomracewagen bouwen voordat je hem test en van de hellingen laat racen. Maak je geen zorgen als het niet meteen lukt. Je kan gewoon opnieuw proberen, tot je op het podium staat en de trofee in de lucht mag steken voor die toch zo belangrijke foto.

schepsel in lego: koninkrijk

schepsel in lego: koninkrijk

Nao robots

Nao robots

enkele NAO robots (humane robots) vergezellen de gasten tot aan de ticketbalie. Deze vier volledig autonome androïden beschikken over een serieuze portie Artificiële Intelligentie en zijn ook te bewonderen in de ”FRIENDS” ruimte. Daar vinden de bezoekers een diepe kuil gevuld met meest speciale blokjes en een enorm huis waarin de dansers van BrickLive danspasjes aanleren aan de kleinsten onder ons. De robots staan ook in voor het onthaal in de ”INTERACTIEVE & VIRTUAL REALITY Zone”.

interactieve spellen

interactieve spellen

Architectuur

Bouw de stad van de toekomst

Ontwerp en bouw de perfecte stad in de BRICKLIVE-architectuurzone die in een nieuw kleedje werd gestoken.

Geniet van grenzeloos bouwen in de nieuwe en verbeterde Architectuurzone op BRICKLIVE. Kan je de ultieme wolkenkrabber, de ideale woning of zelfs de perfecte brug ontwerpen? Het is tijd om een droomstad te ontwerpen, eindeloze stapels van speciaal geselecteerde architecturale stijlelementen te ontdekken en je visie op de toekomst te bouwen, voordat je je creatie neerzet op de fundamenten van de stad.

Creëer de skyline van de toekomst en beleef een fantastische conceptuele bouwervaring.

Gaming-zone

Press & Play

Laat je vingertoppen even rusten na al dat bouwen … in de BRICKLIVE digitale zone.

Ontspan je en laat je helemaal gaan met onze Xbox-consoles. Alle populaire games zijn vooraf geladen. Een must voor de liefhebbers van digitale games!

Soft Play-zone

Dubbel zoveel fun

Een gratis bouwbeleving voor jonge fans op BRICKLIVE

Geniet van dubbel zo grote blokken in onze DUPLO® Brick Pit. Dit is de perfecte beleving voor jonge bouwers

Brick Pit

Brick Pit

Dompel jezelf onder in duizenden blokjes op BRICKLIVE

Er wachten onbeperkte bouwmogelijkheden in onze Brick Pits! Kies je kleur en bouw erop los. Stap in elke pit door meer dan 250.000 blokjes. Fans kunnen urenlang naar believen bouwen.

Escape Room

Geen uitweg?

Breng zeker ook een bezoek aan de unieke ”ESCAPE ROOM” om je detective skills uit te testen. Dit alles in een grandioos fuifdecor van de jaren ’80, ’90 of 2000.

Friends-zone

Dans, bouw, speel!

Geniet van een thematische ervaring in de nieuwe Friends-zone op BRICKLIVE

De nieuwe en uitgebreide Friends-zone is gewoon een must voor alle fans. Dompel je onder in de blokjes, bouw met speciale blokjes en leer een nieuwe dans aan met de BRICKLIVE-dansers. Deze zone straalt massa’s energie uit en heeft zelfs een gigantisch speelhuis!

Ninja-zone

De ultieme ninja-ervaring

Bouw, speel en baan je een weg door de nieuwe en fascinerende Ninja-trainingstempel.

Hercreëer de Ninja-wereld op BRICKLIVE. Speel op de op maat gemaakte tafels en test je vaardigheden met de fascinerende draaiende skittles, daag vrienden uit op de strijdtafels of test je evenwicht op de brug.

Bereid je evenwel voor om niet alleen te spelen terwijl je klimt, loopt en springt door onze gloednieuwe 25 m lange opblaasbare aanvalsbaan. Om je training te vervolledigen, moet je nog je motorische vaardigheden aanscherpen in de bouwzone met duizenden speciale blokjes in het Ninja-thema. Dit is het ultieme Ninja-avontuur. Niet te missen dus!

Stadsbouwer

Big in the city

Bouw een stad in de gloednieuwe ervaringsgerichte Urban Creator-bouwzone op BRICKLIVE.

In de nieuwe Urban Creator-zone kunnen fans zich onderdompelen in een omgeving waar een stad wordt gebouwd. Deze nieuwe bouwzone biedt fans de mogelijkheid om te bouwen met meer blokjes dan ooit. Er zijn speciale elementen beschikbaar om gewoon alles te ontwerpen, van een huis of auto tot een boot of vliegtuig. De bouwers kunnen hun eigen avontuur creëren en hun creatie laten zien in een van de vier zones. Of je nu een nieuwe brandweerkazerne wil ontwerpen, je cargovliegtuig aan de grond wil zetten of koers wil zetten richting zee: er is voor elk wat wils in de nieuwe Urban Creator-zone op BRICKLIVE Brussel.

Mindstorm

Mindstorm

Plan uw eigen robot met behulp van onze animators

Klimmuur

Adventure Mountain

Beleef op BRICKLIVE een blokjesavontuur op een verticale muur.

Zoom in op de berg, bouw een basiskamp en maak een selfie. Adventure Mountain is een paradijs voor overlevers, maar het is er niet zo gevaarlijk! Fans kunnen bouwen, een foto maken met het beeld van de avonturier of gewoon de gigantische klimmuur in beeld brengen. Tonnen avontuur, allemaal gebundeld in één zone.

WATCH THE VIDEO FROM BRICKLIVE 2018!