25 oktober - 3 november 2019, Tour & Taxis, Brussel

Graffitimuur

Graffitimuur

Bouw verticaal en veilig op onze populaire blokjes-graffitimuur! Op de muur vol studs kan je naar believen je eigen ontwerpen bouwen. We hebben massa’s blokjes voor jou. Of het nu je naam of je favoriete speler is: maak er iets kleurrijks en iets groots van!

Force Sci-Fi-zone

Voel de kracht

Bereid je voor op een ervaring buiten deze wereld en ga de galactische toer op tijdens een reis door een sciencefiction-avontuur gebouwd uit blokjes.

De fans kunnen in de verschillende zones praktische ervaring opdoen. Je neemt deel aan games en uitdagingen met blokjes, en je bouwt ook je eigen intergalactisch ruimteschip. Iets wat jong en oud zal aanspreken.

Marbles Hill-racewagen

Speel je knikkers niet kwijt.

Nog een gloednieuwe activiteit die onthuld wordt op BRICKLIVE: Marble Hills

Neem je knikkers en baan je langs het hindernissenparcours een weg naar de finish. Race alleen of met je vrienden. Kies de snelste route naar de voet van de heuvel. Je kan kiezen uit verschillende banen en verschillende routes. Populariteit verzekerd.

Outer Space Zone

Space, but not as we know it

Enjoy the amazing world of space travel all in brick form at BRICKLIVE.

A brand new out of this world themed zone comes to the NEC. The latest themed tour from master builders Bright Bricks celebrates the world of space travel. From lunar landings, launching rockets and space shuttles to famous astronauts this zone has everything for the budding astronauts. Life size statues provide the perfect selfie opportunity, while historically correct rockets and moon landings provide a wondrous journey through the world of space travel.

Mozaïekbouwer

Build The Bigger Picture

Dit kan enkel gebouwd worden als we allemaal samenwerken. Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Neem een bouwplaat en een gekleurde instructiefiche en creëert een vierkant van een gigantische mozaïek met gekleurde 2×2-blokjes. Kom in de loop van de dag zeker nog eens langs om de vorderingen te bekijken!

Minecraft

Ga mee met Steve op blokjesavontuur

Bouw en speel in het Minecraft-universum op BRICKLIVE.

Dompel je onder in een fascinerende ervaring en bouw je eigen Minecraft-creatie. Op BRICKLIVE kan je genieten van je eigen minecraft-avontuur in 3D. Laat je volledig gaan met de speciale blokjes en bouw erop los. De wereld wacht op jouw visie. Sluit je voor een fascinerende en unieke minecraft-ervaring aan bij andere fans op BRICKLIVE in oktober.

Racecircuit

Fast & Furious

Drijf je rijvaardigheden tot het uiterste in de nieuwe racecircuitzone op BRICKLIVE.

Doe je veiligheidsgordel om en bereid je voor op een supersnelle race met de op maat gebouwde racewagens. Kies je outfit om deze racewagens in blokjes – gebouwd op een schaal van 1:35 – te besturen op het Silverbrick-racecircuit. Geef plankgas op de rechte stukken en rem af in de bochten. Haal je de finish of moet je gered worden van de bandenmuur?

Racehellingen

Zoef de hellingen af

Ontwerp de snelste wagen die je maar kan en laat hem van de helling naar de overwinning rijden op BRICKLIVE.

Voel de fascinatie van de race op BRICKLIVE Brussel in de altijd populaire racezone. Met de talloze blokjes kan je je eigen droomracewagen bouwen voordat je hem test en van de hellingen laat racen. Maak je geen zorgen als het niet meteen lukt. Je kan gewoon opnieuw proberen, tot je op het podium staat en de trofee in de lucht mag steken voor die toch zo belangrijke foto.

Off-road racewagens

Get down and dirty

Zet je motor aan en bereid je voor om je een weg te banen door ons modderparcours op BRICKLIVE.

Geniet van de sensaties van met blokjes gebouwde terreinvoertuigen op afstandsbediening. Neem snel een afstandsbediening en stuur onze wagens over het speciale parcours. Neem hindernissen, race samen met vrienden of probeer gewoon de finish te bereiken! Plezier en uitdagingen verzekerd in deze nieuwe fascinerende zone.

Master builder workshop

Build with the greatest

Join Duncan Titmarsh and fellow master builders at BRICKLIVE

Learn from the best in this exclusive workshop with one of the worlds most famous builders… Duncan Titmarsh. Sign up for a session and join Duncan and his team of experts as they show you top techniques and help you create the biggest span bridge you can. This is a unique opportunity for any aspiring builder and one not to be missed.

Kaartenbouwerszone – Wereldtoer

Bouw het land

Bouw een mijlpaal of een vlag of vul de zee in de nieuwe fascinerende kaartenbouwerszone op BRICKLIVE

In de gloednieuwe kaartenbouwerszone kunnen fans structuren bouwen op de nieuwe wereldkaart. Kies een land en ga aan de slag. Je bent niet langer beperkt tot je eigen land. Deze keer kan je een nieuwe vorm geven aan de hele wereld. Of je nu een mijlpaal overneemt, een brug bouwt of zelfs de nationale vlaggen bouwt, deze nieuwe kaart biedt vindingrijke bouwers eindeloze bouwmogelijkheden. Misschien wil je wel bouwen op zee? Aan jou de keuze!

Ruimtezoektocht

Op naar die overwinning

Lever de ultieme ruimtestrijd in de nieuwe Space Quest-zone op BRICKLIVE.

Neem je laserpistool en betreed de opblaasbare arena voor een spannende laserzoektocht. Speel dit lasertoernooi in het teken van de ruimte samen met vrienden of solo. Word jij de winnaar?

Architectuur

Bouw de stad van de toekomst

Ontwerp en bouw de perfecte stad in de BRICKLIVE-architectuurzone die in een nieuw kleedje werd gestoken.

Geniet van grenzeloos bouwen in de nieuwe en verbeterde Architectuurzone op BRICKLIVE. Kan je de ultieme wolkenkrabber, de ideale woning of zelfs de perfecte brug ontwerpen? Het is tijd om een droomstad te ontwerpen, eindeloze stapels van speciaal geselecteerde architecturale stijlelementen te ontdekken en je visie op de toekomst te bouwen, voordat je je creatie neerzet op de fundamenten van de stad.

Creëer de skyline van de toekomst en beleef een fantastische conceptuele bouwervaring.

Gaming-zone

Press & Play

Laat je vingertoppen even rusten na al dat bouwen … in de BRICKLIVE digitale zone.

Ontspan je en laat je helemaal gaan met onze Xbox-consoles. Alle populaire games zijn vooraf geladen. Een must voor de liefhebbers van digitale games!

Soft Play-zone

Dubbel zoveel fun

Een gratis bouwbeleving voor jonge fans op BRICKLIVE

Geniet van dubbel zo grote blokken in onze DUPLO® Brick Pit. Dit is de perfecte beleving voor jonge bouwers

Brick Pit

Brick Pit

Dompel jezelf onder in duizenden blokjes op BRICKLIVE

Er wachten onbeperkte bouwmogelijkheden in onze Brick Pits! Kies je kleur en bouw erop los. Stap in elke pit door meer dan 250.000 blokjes. Fans kunnen urenlang naar believen bouwen.

Escape Room

Geen uitweg?

Test je deductievermogen en los de vraagstukken op om te ontsnappen op BRICKLIVE.

Geniet van een escape room die net dat tikkeltje anders is. Zodra de deur achter jou op slot gaat, leid je je team tegen de klok door de met blokjes gebouwde kamer. Los de vraagstukken op en ontcijfer de codes om de volgende kamer te openen. Slaag je erin je een weg te banen door deze blokjesdoolhof en te ontsnappen voor de tijd om is?

Friends-zone

Dans, bouw, speel!

Geniet van een thematische ervaring in de nieuwe Friends-zone op BRICKLIVE

De nieuwe en uitgebreide Friends-zone is gewoon een must voor alle fans. Dompel je onder in de blokjes, bouw met speciale blokjes en leer een nieuwe dans aan met de BRICKLIVE-dansers. Deze zone straalt massa’s energie uit en heeft zelfs een gigantisch speelhuis!

Ninja-zone

De ultieme ninja-ervaring

Bouw, speel en baan je een weg door de nieuwe en fascinerende Ninja-trainingstempel.

Hercreëer de Ninja-wereld op BRICKLIVE. Speel op de op maat gemaakte tafels en test je vaardigheden met de fascinerende draaiende skittles, daag vrienden uit op de strijdtafels of test je evenwicht op de brug.

Bereid je evenwel voor om niet alleen te spelen terwijl je klimt, loopt en springt door onze gloednieuwe 25 m lange opblaasbare aanvalsbaan. Om je training te vervolledigen, moet je nog je motorische vaardigheden aanscherpen in de bouwzone met duizenden speciale blokjes in het Ninja-thema. Dit is het ultieme Ninja-avontuur. Niet te missen dus!

Stadsbouwer

Big in the city

Bouw een stad in de gloednieuwe ervaringsgerichte Urban Creator-bouwzone op BRICKLIVE.

In de nieuwe Urban Creator-zone kunnen fans zich onderdompelen in een omgeving waar een stad wordt gebouwd. Deze nieuwe bouwzone biedt fans de mogelijkheid om te bouwen met meer blokjes dan ooit. Er zijn speciale elementen beschikbaar om gewoon alles te ontwerpen, van een huis of auto tot een boot of vliegtuig. De bouwers kunnen hun eigen avontuur creëren en hun creatie laten zien in een van de vier zones. Of je nu een nieuwe brandweerkazerne wil ontwerpen, je cargovliegtuig aan de grond wil zetten of koers wil zetten richting zee: er is voor elk wat wils in de nieuwe Urban Creator-zone op BRICKLIVE Brussel.

Challenge-zone

Welk gewicht kan je bouwwerk aan?

Test je bouwvaardigheden tijdens de ultieme bouwervaring op BRICKLIVE.

Hoe sterk kan je een spanbrug maken door enkel Duplo®-blokken te gebruiken? Ontdek het op Bricklive tijdens deze leuke bouwuitdaging in teamverband. Welk samen met vrienden en bouw de sterkste structuur die je maar kan voordat de tijd om is. Stel dan je zenuwen op de proef als je hoofdingenieur er gewichten op zet! Hij gaat door tot het fout gaat, maar hoeveel gewicht kan je bouwwerk dragen?

Klimmuur

Adventure Mountain

Beleef op BRICKLIVE een blokjesavontuur op een verticale muur.

Zoom in op de berg, bouw een basiskamp en maak een selfie. Adventure Mountain is een paradijs voor overlevers, maar het is er niet zo gevaarlijk! Fans kunnen bouwen, een foto maken met het beeld van de avonturier of gewoon de gigantische klimmuur in beeld brengen. Tonnen avontuur, allemaal gebundeld in één zone.

WATCH THE VIDEO FROM BRICKLIVE 2018!